Final Fantasy XV'te Kedi de Olabiliyoruz

İnternet aleminin değişmez fenomeni: kediler
03.02.2015 12:57 Ersin Kılıç

     
     Japonları anlamak gerçekten güç. Sık sık yayınlanan enteresan görüntüler ile internette fenomen olan Japon dostlarımız aynı garipliklere oyun dünyasında da imza atabiliyor. Yapılan bu işler kimi zaman hoşumuza gitse de sadece Japon oyunculara hitap eden özellikler de bir hayli fazla. İşte bu garipliklerin son örneklerinden birisini de Final Fantasy XV'te göreceğiz.
 
     Açıkçası serinin büyük bir hayranı olarak (son oyunları saymaz isek) Final Fantasy XV'ten beklentim bir hayli fazla. Buna rağmen oyun için gereksiz gördüğüm bazı durumlar da mevcut. İşte bunlardan birisi de kedi ve köpek kontrolü. Tabi dilerseniz oyunda böyle birşey yapmayabilirsiniz ama katılır ya da katılmazsınız bu durum benim biraz garibime gidiyor.
 
     Taipei Game Show'da gösterilen bu kedi kontrolüne aşağıdan göz atabilirsiniz. Artık birilerinin kedi similasyonu yapma zamanı geldi de geçiyor bile.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 05 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 05 Ekim NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 05 Ekim Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler