GTA 6'nın Tanıtım Fragmanı 200 Milyon Görüntülenmeye Ulaştı!

15.07.2024 22:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan Grand Theft Auto 6’nın tanıtım fragmanı büyük bir rekor kırdı. Geçtiğimiz yılın Aralık ayında yayınlanan fragman, geldiğimiz noktada 200 milyon izlenmeye ulaştı. Bu sayı gerçekten oldukça büyük.
 
GTA 6 dünyanın en çok beklenen oyunu oldu 
 
 
 
ResetEra'da bir kullanıcı tarafından fark edildiği üzere resmi Grand Theft Auto 6 çıkış fragmanı an itibarıyla 200 milyon izlenmeyi aşmış durumda. Daha fazla detaya girecek olursak fragman, 2 haftadan kısa bir süre içerisinde 150 milyon görüntülenmeyi geçti. Ayrıca GTA 5 fragmanının 12 yılda aldığı görüntülenmeye tek bir günde ulaştı.
 
GTA 6 arka planda geliştirilmeye devam ederken geldiğimiz noktada heyecan hiçbir şekilde kaçmamış durumda. Ortaya çıkan bilgilere göre serinin yeni oyunu 2025 yılının sonbaharında PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için çıkışını gerçekleştirecek. PC platformuna ise ne zaman geleceği konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsane Serinin Yeni Oyunu Mafia: The Old Country Duyuruldu! 2 Saat önce Borderlands 4 Resmi Olarak Duyuruldu: İşte İlk Fragman 3 Saat önce Zombi Efsanesi Geri Dönüyor: Dying Light: The Beast Duyuruldu! 4 Saat önce Taktiksel RPG Flint: Treasure of Oblivion 24 Ekim'de Çıkıyor 5 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler