Harry Potter: Quidditch Champions'tan Yepyeni Fragman

10.08.2024 14:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Hogwarts Legacy, Harry Potter evrenine yeni bir soluk getirdi ve oyuncuların dikkati buraya yöneldi. Oyun içerisinde normal şartlarda büyülü spor Quidditch’in olması planlanıyordu ancak daha sonrasında bunun ayrı bir oyun olmasına karar verildi. Şimdi ise bu oyundan yepyeni görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor.
 
Büyülü sporlara odaklanan yeni bir proje 
 
 
 
Warner Bros Games tarafından finanse edilen Harry Potter: Quidditch Champions, bildiğiniz üzere Harry Potter evreninde geçen bir spor oyununu temel alıyor. Burada oyuncular farklı rollerde takımlara katılım sağlıyor ve o rolün hakkını vermeye çalışıyor. Uçan süpürgenize atlayabileceğiniz yapımda ikonik karakterleri kontrol ediyor ve takımınızı üst sıralara çıkarmaya çalışıyorsunuz.
 
Yeni fragman detaylarına bakacak olursak oyunun nasıl bir oynanış mekaniğine sahip olduğunu, oyuncuların oynayabileceği üç farklı büyücülük okulunun ve farklı arenaların karşımıza çıktığını görüyoruz. Beklenen oyunlar arasında bulunan Harry Potter: Quidditch Champions, 3 Eylül tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.
 
Son olarak Warner Bros Games oyun için şu anda mikro ödeme sistemine sahip olmayacağını belirtiyor. Ancak bu durum ilerleyen süreçte değişebilir.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Roblox'ta Artık Oyunlar Gerçek Parayla Satılabilecek 8 Dk önce Bilim Kurgu Temalı Aksiyon Macera Oyunu Mirage 7 Duyuruldu 1 Saat önce Sega'nın Mobil Oyunu Yakuza Wars Beklenenden Erken Ortaya Çıktı 09 Eylül Valve'ın Deadlock Oyunu Henüz Çıkmadan Hilecilere Yenik Düştü 09 Eylül PlayStation 5 Pro Konsolu Yarınki Etkinlikte Tanıtılabilir 09 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler