Hellblade'in Yeni Tanıtım Videosu Oyunun Ruhunu Yansıtıyor

17.03.2016 12:15 Talha Aynacı

 
     PlayStation 3'e özel Heavenly Sword'la isimlerinin daha güçlü duyurulmasına yol açan İngiliz oyun geliştiricisi Ninja Theory'nin yaptığı işleri genelde başarılı buluyorum. Benim için özel bir yere sahip olan (teknik sıkıntılarına rağmen!) Enslaved: Odyssey to the West'in ardından; beğeneni, beğenmeyeniyle Capcom'dan emanet aldıkları DmC: Devil May Cry yorumuyla bir noktada rüştünü ispat etmiş bir stüdyo Ninja Theory.
 
PlayStation 4 ve PC platformuna geliştirilen Hellblade ise bu ekipten gelen yeni yapım. Ancak oyunun oynanış dinamikleri kafalarda halen bir soru işareti. Bir ara ortaya çıkan oynanış videosunda dövüş dinamikleri, mobil platformda ses getiren Infinity Blade ve benzeri yapımlara fazlasıyla benzetilmiş ve eleştirilmişti. 
 
Yayınlanan son tanıtım videosu, Hellblade'in nasıl bir oyun olacağına dair önemli bir ipucu veriyor bence. Videounun tanıtım kısmında da yazdığı gibi yapımcı ekip "son derece gerçekçi bir video oyun karakteri" oluşturma konusunda yoğun bir çaba sarfetmiş. Zira oyunda Senua isimli ana karakterimizin bir Kelt mitolojisinden yola çıkarak oluşturulmuş yolculuğu işleniyor ve karakterimizin psikolojik durumu oyunun çok önemli bir kısmını oluşturuyor.
 
Tanıtım videosunda rahatsız edici fısıltıların karakterimizi ruhsal olarak hırpalaması ve bu hırpalanma esnasında yüzünün aldığı hal; nihayetinde kameraya dönerek biz oyuncuları etkileyecek mimiklerle yaptığı konuşmayla oyunun bu konuya fazlaca yoğunlaşacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Bu noktada "oynanış olarak derin olmayan ama hikaye anlatısı olarak güçlü yanları olan bir oyun gelecek" tahminim bakalım tutacak mı?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hellblade: Senua’s Sacrifice Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ağustos 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT Ascension EMEA 2024 Şampiyonu Apeks Oldu! 19 Dk önce Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler