Jimmy Fallon'un Uncharted 3 Performansı

16.06.2011 15:50 Ersin Kılıç


     E3 2011 fuarı sonrası oyun firmalarını tek tek programına konuk eden Jimmy Fallon'un bu seferki konuğu ise Uncharted 3 oldu. Naught Dog kurucularından Evan Wells and Christophe Balestra'nın katıldığı şovda tabi ki Uncharted 3: Drake's Deception görüntülerine de yer verilmiş.

     Daha önce Uncharted 2'yi de programına konuk eden Jimmy Fallon, oyunun favori serilerinden biri olduğunu söylediği programda oyunun hikayesini de yapım ekibine soruyor. Daha sonra ise her zaman olduğu gibi oynanış kısımlarına geçilmiş. 

     Oyunun E3 fuarında da yayınlanan oynanış kısmını içeren bu videoda Jimmy Fallon geminin suyla dolması karşısında "Oyunların geldiği şu hale bakın" benzetmesi ile şaşkınlığını ve oyunun filme benzediğini de dile getirmiş.
 
     Kumandayı eline almasıyla gene heyecandan yerinde duramayan Jimmy Fallon'un bu performansını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Programın bu akşamki bölümünde ise Battlefield 3 yer alacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 6 Dk önce Crimson Desert İçin Yepyeni Oynanış Videosu Yayınlandı 1 Saat önce GeForce Now Hizmetine 5 Yeni Oyun Ekleniyor 18 Ağustos Star Wars Eclipse Baş Yazarı Quantic Dream'den Ayrıldı 18 Ağustos Indiana Jones and the Great Circle Gamescom'da Yer Alacak 18 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler