Just Cause 3 Yapımcısı Oyuna Multiplayer Eklemeyi Çok Düşünmüş

11.11.2015 13:19 Samet Konuksal


    Just Cause serisinin oynanış yapısı multiplayera oldukça elverişli olsa da şimdiye kadar resmi bir atılım göremedik. Serinin üçüncü oyununda da multiplayer modlarına yer vermemeyi tercih eden Avalanche Studios'tan konuyla ilgili bir açıklama geldi.
 
    Bildiğiniz gibi Just Cause 2'ye multiplayer desteği oyuncuların geliştirdiği bir mod aracılığıyla sunulmuştu. Bununla ilgili konuşan serinin yönetmeni Roland Lesterlin, "Just Cause 3'e multiplayer eklemeyi çok düşündük, bununla ilgili epey konuştuk. Just Cause 2'de oyuncuların geliştirdiği multiplayer modu oldukça eğlenceliydi çünkü zaten oyun sunduğu özgürlük ve açık dünyasıyla beğeniliyordu. Aynı deneyimi daha gelişmiş fizik ve oynanış mekanikleriyle sunmayı istedik." sözleriyle planlama dönemini anlattı. 
 
    İsteklere rağmen böyle bir modun Just Cause 3'te yer almayacağını söyleyen Lesterlin, gelecek için az da olsa umut verici konuşuyor. Şimdilik multiplayer modlarına değil de, sosyal içerik olarak sadece video paylaşımlarına önem verdiklerini söyleyen Roland Lesterlin, "Zaten PS4 ve Xbox One'da bunu kolaylaştıran bir sistem var. PC için ise özel bir izleme moduna yer verdik. Gelecekte multiplayer moduyla işimiz olmaz diye bir şey söylemiyorum ancak Just Cause 3 için ilk hedefimiz tek kişilik oynanışa odaklanmak oldu." eklemelerini yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 2 Saat önce XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 3 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 4 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 5 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler