Max Payne 1 ve 2 Remake Artık Tam Geliştirme Aşamasında

10.08.2024 15:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Remedy Entertainment tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan Max Payne 1 & 2 Remake için yeni haberler ortaya çıktı. Ekip tarafından belirtilene göre şu anda yeniden yapım sürümler tam geliştirme aşamasında yer alıyor.
 
Max Payne 1 ve 2 Remake için uzun süre gerekeceği açıklanmıştı
 
 
 
Remedy'nin Rockstar ile ortak yapım olarak üzerinde çalıştığı Max Payne 1 & 2 Remake için çalışmalar şu anda sürerken hem yeni gelen oyuncuları hem de hayranları memnun edecek gelişmelerin olduğundan bahsediliyor. Bu noktada ekip oyunu baştan sona elden geçiriyor. Remedy'nin yaratıcı yönetmeni Sam Lake, geçtiğimiz yıl VGC'ye verdiği röportajda Max Payne 1 ve 2’nin yeniden yapım sürümlerinin çok fazla çalışma ve zaman gerektireceğini söyledi.
 
Max Payne 1 ve 2 oyunları bildiğiniz üzere oyuncular tarafından seviliyor ve oldukça eski bir yapıyı bünyesinde barındırdığından dolayı yeniden yapım sürümlerinin muhakkak olması gerekiyor. Günümüz teknolojileri ile desteklenen bu sürümler, çok beklenen remake projeler arasında yer alıyor. Oyuncuların sevdiği Max Payne serisi, adeta nostalji bir havayı bizlere yaşatıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Roblox'ta Artık Oyunlar Gerçek Parayla Satılabilecek 5 Dk önce Bilim Kurgu Temalı Aksiyon Macera Oyunu Mirage 7 Duyuruldu 1 Saat önce Sega'nın Mobil Oyunu Yakuza Wars Beklenenden Erken Ortaya Çıktı 09 Eylül Valve'ın Deadlock Oyunu Henüz Çıkmadan Hilecilere Yenik Düştü 09 Eylül PlayStation 5 Pro Konsolu Yarınki Etkinlikte Tanıtılabilir 09 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler