Onimusha Soul PS3 için Duyuruldu

07.01.2014 15:08 Alkan Adakaner


    Japonya'da savaşan beylikler döneminde free-to-play bir Onimusha oyununa ne dersiniz? PC sürümü browser tabanlı bir simülasyon-rpg oyunu olan Onimusha Soul şimdi de Playstation 3 için duyuruldu.
 
     Oni, Human veya Genma olarak feodal beylikler arasındaki savaşa katıldığımız oyunda Nobunaga, Guildenstern, Marcellus, Magoichi, Akane Yagyu, Roberto, Kaede, Oyu ve Samanosuke gibi karakter de bulunacak. Ayrıca DMC ve Resident Evil gibi ünlü Capcom serilerinden karakterlerle de karşılaşacağız.
 
    47 feodal beyliğe bölünen Japonya'ya hakim olmak için diğer beyliklerle savaşacak veya onlarla işbirliği yapacaksınız. Capcom da konsollarda free-to-play sistemi yaygınlaştırmak isteyen firmalar arasına girecek gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Onimusha Soul Platformlar: PC PS3 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 6 Saat önce Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 7 Saat önce Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 7 Saat önce Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler