Peace Walker ve Uncharted 3'e Özel DualShock 3'ler

Bu Dualshock 3'ün 130 dolar olduğuna inanmak istemiyoruz
06.09.2011 09:45 Alkan Adakaner


    Sony Kasım ayında Japonya'da iki önemli oyun için özel tasarıma sahip DualShock 3'leri satışa çıkaracağını açıkladı. Metal Gear Solid: Peace Walker ve Uncharted 3'e özel bu tasarımlar beğeninizi toplayabilir.
 
      Henüz bu özel tasarıma sahip DualShock 3'lerin Avrupa'ya (daha doğrusu ülkemize) gelip gelmeyeceğini bilemiyoruz. Bu arada MGS: Peace Walker'a ait olan tasarımın (bkz aşağıda) fiyatı yaklaşık 71 dolar olacakken Uncharted 3'e ait olan tasarım ise 130 dolar (9980 Japon Yeni) civarında olacak.
 
     Hayır yani 130 dolara bir Dualshock 3 nasıl satılır anlamak da mümkün değil. Acaba bizim bilmediğimiz "inanılmaz" bir özelliğe mi sahip?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crimson Desert İçin Yepyeni Oynanış Videosu Yayınlandı 33 Dk önce GeForce Now Hizmetine 5 Yeni Oyun Ekleniyor 18 Ağustos Star Wars Eclipse Baş Yazarı Quantic Dream'den Ayrıldı 18 Ağustos Indiana Jones and the Great Circle Gamescom'da Yer Alacak 18 Ağustos Çiftçilik Simülasyon Oyunu Ritual of Raven, Switch ve PC için Duyuruldu 18 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler