Playmagazine'den Uncharted 3'e 94 Puan

Uncharted 3'ün diğer inceleme puanlarını merakla bekliyoruz
19.10.2011 15:30 Alkan Adakaner


      1 Kasım'da piyasaya çıkacak olan Uncharted 3: Drake's Deception'ın ilk inceleme puanları yavaş yavaş ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu defa Playmagazine adlı dergi merakla beklenen oyuna %94 puan vererek övgü yağdırdı.
 
      Uncharted 3'ün Nathan Drake'in en farklı, çekici ve karşı konulmaz macerası olduğunu belirten dergi oyunu oynarken çenenizin düşeceğini söylüyor. Oyunun tümünün akılda kalıcı sahnelerden oluştuğunu da belirten Playmagazine Uncharted 3'ü şimdiye kadar Playstation 3 için yapılmış en iyi oyunlardan birisi olarak tanımlıyor.
 
      Bu arada Playmagazine'in Gears of War 3'e ise 96 puan verdiğini belirtelim. Her iki oyunun da farklı konsollarda yoğun ilgi ile karşılaşacakları konusunda şüphemiz yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crimson Desert İçin Yepyeni Oynanış Videosu Yayınlandı 33 Dk önce GeForce Now Hizmetine 5 Yeni Oyun Ekleniyor 18 Ağustos Star Wars Eclipse Baş Yazarı Quantic Dream'den Ayrıldı 18 Ağustos Indiana Jones and the Great Circle Gamescom'da Yer Alacak 18 Ağustos Çiftçilik Simülasyon Oyunu Ritual of Raven, Switch ve PC için Duyuruldu 18 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler