Rune Factory: Tides of Destiny'den Yeni Görseller

Karakter tasarımlar gerçekten de çok şirin görünüyor
24.08.2011 20:41 Alkan Adakaner


    Marvelous Interactive uzun süredir sesi soluğu çıkmayan rpg-simülasyon oyunu Rune Factory: Tides of Destiny'nin (daha önce Rune Factory Oceans adıyla anılıyordu) yeni ekran görüntülerini yayınladı.
 
   Aşağıda görebileceğimiz bu görüntülerin yanı sıra oyunun Japonya'da 27 Eylül'de Playstation 3 ve Wii için raflardaki yerini alacağı da belirtildi. Tides of Destiny'nin Avrupa veya Amerika çıkışı ile ilgili ise bir açıklama yapılmadı.
 
      Bir aşk simülasyonu olması bir yana, aksiyon-rpg öğeleri ve ticaret yapma imkanı gibi çok çeşitli oynanış öğeleri sunacak olan oyunu özellikle Japonya'da bekleyen büyük bir kitle var.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rune Factory: Tides of Destiny Platformlar: PS3 Wii Geliştirici: Marvelous Entertainment Dağıtıcısı: Marvelous Entertainment Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 12 Dk önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 1 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 2 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 2 Saat önce Final Fantasy 14 Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler