Space Marine 2 Sızıntısının Ardından Ekipler Açıklama Yaptı

17.07.2024 12:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz gün yayınladığımız haberle beraber Saber Interactive ve Focus Entertainment tarafından oyunculara sunulacak olan savaş odaklı nişancı aksiyon oyunu Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin geliştirici sürümü sızdırıldığını aktardık. Bu sürüm PC platformunda tamamen oynanabilir bir formatta karşımıza çıkıyor.
 
Ekipler derin üzüntü duyduklarını dile getiriyor 
 
 
 
Baştan sona oynanabilir olduğu belirtilen geliştirici sürümü torrent sitelerine yüklenmiş durumda. Sosyal medya üzerinden dalgalar halinde yayılan bu sızıntı içerikle beraber birçok kullanıcı oyuna erkenden erişebiliyor ve nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebiliyor. Geliştirici ekip ise bu sızıntıdan dolayı bir hayli üzüntü duyduğunu ve böyle olmaması gerektiğini söylüyor.
  
Geliştirici Saber ve yayıncı Focus yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanıyor: “Yaklaşan oyunumuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin eski bir sürümünün sızdırılmasının ardından topluluğumuzdan aldığımız büyük destekten dolayı derinden etkilendik. Ekiplerimiz beklentilerinize layık bir oyun yaratmak için yıllarca sıkı bir şekilde çalıştı. Her ne kadar gizli tutmaya çalışsak da sürpriz bozan unsurların ortaya çıkması bizi derinden etkiledi.”
 
Beklenen yapımlar arasında yer alan serinin yeni oyunu Warhammer 40,000: Space Marine 2, 9 Eylül tarihinde PS5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Disney Epic Mickey Rebrushed Demosu Şu Anda Mevcut 2 Saat önce Klasik Dövüş Oyunları Paketi Capcom Fighting Collection 2 Duyuruldu 3 Saat önce Sea of Stars İçin Throes of the Watchmaker DLC Paketi Duyuruldu 4 Saat önce Sonic the Hedgehog 3 Filmi İçin İlk Fragman Yayınlandı 5 Saat önce Bilinmeyen Bir Bloodborne Oyunu Arka Planda Geliştiriliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler