Stellar Blade İçin Görsel İyileştirmeler Ekleyen Güncelleme Yayınlandı

28.09.2024 14:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini SHIFT UP stüdyosunun üstlendiği aksiyon macera oyunu Stellar Blade için yeni güncellemeler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan yepyeni bir yama, çeşitli eklemelerin yanı sıra görsel iyileştirmeler sunuyor.
 
Stellar Blade için yepyeni özellikler eklendi
 
 
 
01.007.000 sürüm güncellemesi ile karşımıza çıkan oyun içerisinde yaz etkinliği kapsamında bizlere sunulan arka plan müziği "Don't Forget Me" artık kampta kullanılabilir durumda. Bununla beraber harita üzerinde kare düğmesine basarak işaretleme yapabilirsiniz. Ayrıca ana karakterimiz EVE’nin ekipmanlarında artık favoriler özelliğini kullanabilirsiniz.
 
Daha fazla detaya girecek olursak yeni eşya cephane paketi satın alınabilir duruma geldi. Bu da tüm cephaneyi bir kerede maksimuma çıkarmanıza olanak tanıyor. Bununla beraber istenmeyen harcamaları önlemek için 15.000 altının üzerinde harcama yapıldığında satın alım onayı penceresi çıkıyor. Ana karakterimizin vücudu üzerinde ise çeşitli görsel iyileştirmelerin sunulduğunu belirtmekte fayda var.
 
Stellar Blade için sunulan güncelleme detayları bunlardan ibaret. Oyun şu anda sadece PlayStation 5 için mevcut durumda.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 4 Dk önce Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 3 Saat önce Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler