Ubisoft, Driver Serisini Devam Ettirecek mi? Heyecan Verici Gelişme

14.07.2024 18:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan yarış aksiyon oyunu Driver serisi için heyecan verici bir gelişme yaşanıyor. Geçtiğimiz süreçte seriye bağlı olarak yayınlanması planlanan canlı aksiyon dizinin iptal edildiği bildirildi. Bu üzücü haber sonrasında seriyi ayağa kaldıracak yeni projelerin olacağından bahsedildi.
 
Driver serisi üzerinde aktif olarak çalışılıyor
 
 
 
Geliştirici ekip 2021 yılında Driver serisi için yayın şirketi Binge ile bir ortaklık kurduğunu duyurmuştu. Ancak yakın zamanda ekip Game File'a verdiği bir röportajda ortaklığını bozduğunu ve artık devam etmeyeceklerini açıkladı. Bu haber Ubisoft şirketinin film ve video ile ilgili işlerine bakan yan kuruluşu Hotrod Tanner LLC'nin Ocak ayında kapatılmasının ardından geliyor.
 
Bu gelişmelerin ardından Ubisoft içerisinde bir sözcü Driver serisi hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda sözcü “Franchise ile ilgili heyecan verici projelerimiz bulunuyor. Bunlar üzerinde aktif olarak çalışıyoruz ve gelecekte daha fazla bilgi paylaşmak istiyoruz. Bu durum için oldukça heyecanlıyız.” ifadelerini kullandı.
 
2011 yılından bu yana seriye herhangi bir şekilde ana oyun gelmedi ve en son oyun Driver: San Francisco’ydu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'a Ağustos Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 15 Ağustos Civilization 7'de 2K Launcher'a Gerek Duyulmayacak 15 Ağustos Dead Island 2 İçin Yeni Oyun Plus Modu Geliyor 15 Ağustos Söylenti: Final Fantasy 16 Xbox Series X/S Konsollarına Gelecek 15 Ağustos Kingdom Come: Deliverance 2 Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 15 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler