Uncharted 3'ün Çıkış Videosu Yayınlandı

Uncharted 3'ün harika bir oyun olacağı konusunda nedense hiç şüphemiz yok
19.10.2011 11:16 Alkan Adakaner

 
       1 Kasım'da piyasaya çıkacak olan Uncharted 3: Drake's Deception'ı için heyecanlısınız değil mi? Playstation 3 sahibi olup da bu oyunu oynamak istemeyecek bir oyuncuyu düşünmek kolay değil. Naughty Dog'ın yine bize harika şeyler hazırladığını düşünüyoruz.
 
      Biz oyunu heyecanla beklerken Naughty Dog da Uncharted 3'ün çıkış videosunu yayınladı. Bu video eminim heyecanınızı bir kez daha arttıracaktır. Arap çöllerinden deniz kıyısına ve bir kargo uçağına kadar uzanan maceramızda Drake'in amacı sadece hazine avcılığı değil, aynı zamanda hazinelerin peşindeki örgütleri de durdurmak.
 
      Oyunun bu videosunda Drake'in iri yarı düşmanları tarafından dövüldüğünü görmek de üzücü, yine de onun eninde sonunda bu düşmanların üstesinden geleceğini biliyoruz. Yine çok sayıda hareketli sahne ile karşılaşacağımız oyunda macera ve platform unsurları da önemli bir yer kaplayacak.
 
     Grafiksel olarak tam bir görsel şölen havasında geçecek olan Uncharted 3: Drake's Deception'ın çıkış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crimson Desert İçin Yepyeni Oynanış Videosu Yayınlandı 10 Dk önce GeForce Now Hizmetine 5 Yeni Oyun Ekleniyor 18 Ağustos Star Wars Eclipse Baş Yazarı Quantic Dream'den Ayrıldı 18 Ağustos Indiana Jones and the Great Circle Gamescom'da Yer Alacak 18 Ağustos Çiftçilik Simülasyon Oyunu Ritual of Raven, Switch ve PC için Duyuruldu 18 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler