Uncharted 3'ün Co-Op Modu Haftaya Geliyor (Video)

08.03.2012 18:45 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz ay içerisinde Uncharted 3 adına duyurulan co-op modu, bugün itibariyle detaylandırıldı. Uncharted 3'ün yeni DLC'si Shade Survival Mode'un çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı.
 
     Bir videoyla birlikte yapılan açıklamada, oyuna co-op modunu ekleyecek olan DLC'nin 13 Mart'ta çıkacağı görülüyor. Fortune Hunters' Club üyelerine ücretsiz sunulması planlanan DLC, normal Uncharted 3 oyuncularına 5.99 dolar fiyat etiketiyle sunulacak.
 
     DLC adına yayınlanan oyun içi videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Bu arada, Naughty Dog Uncharted 3 adına daha farklı DLC'lerin önümüzdeki aylarda geleceğinin müjdesini de PS Blog üzerinden verdi. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crimson Desert İçin Yepyeni Oynanış Videosu Yayınlandı 18 Dk önce GeForce Now Hizmetine 5 Yeni Oyun Ekleniyor 18 Ağustos Star Wars Eclipse Baş Yazarı Quantic Dream'den Ayrıldı 18 Ağustos Indiana Jones and the Great Circle Gamescom'da Yer Alacak 18 Ağustos Çiftçilik Simülasyon Oyunu Ritual of Raven, Switch ve PC için Duyuruldu 18 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler