Uncharted 3'ün Explorer Sürümü Fiyatlandırıldı

Uncharted 3 - Explorer Edition
16.08.2011 18:45 Gökhan Yılmaz

 
     Uncharted 3'ün Collector's Edition versiyonlarından daha zengin içerikli bir sürümü bulunuyor, o da Explorer Edition. Bu sürümün kutu içeriğine Haziran ayında karar veriliyordu. Setin en büyük parçası antika gibi tasarlanmış tahta sandık olacak ve bu sandık 19 PS3 oyununu alacak büyüklükte tasarlanmış. Paketin GameStop fiyatı 105£ olarak görülüyor.
 
     Kutu içeriğinde Nathan Drake'in kullandığı kemer tokası, Sir Francis'in yüzüğünü taşıyan kolye, Nathan Drake aksiyon figürü, Special Edition'larda da bulunan oyun kutusu ve bolca oyun içi içerik bulunuyor.
 
     Oyun içerisinde multiplayer modlar için London Drake kostümü ve AK-47 silah modu; normal oyunda bulunmayan bir el hareketi, fazladan para ve Special Edition Decal Pack isminde aksesuar paketi bulunuyor. Tüm bunların yanı sıra pek çok silah için ekstra aksesuarlar ve araçlar kullanabileceksiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Crimson Desert İçin Yepyeni Oynanış Videosu Yayınlandı 2 Saat önce GeForce Now Hizmetine 5 Yeni Oyun Ekleniyor 18 Ağustos Star Wars Eclipse Baş Yazarı Quantic Dream'den Ayrıldı 18 Ağustos Indiana Jones and the Great Circle Gamescom'da Yer Alacak 18 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler