Uncharted 3'ün Yeni Videosu ve Çıkış Tarihi

Uncharted 3, gene çıtayı yükseltecek.
12.12.2010 05:27 Ersin Kılıç


     Hafta içi gündeme bomba gibi düşen Uncharted 3: Drake's Deception için az da olsa önemli detaylara kavuşmuştuk. Kavurucu çöllerden, Fransa'ya hatta orta doğuya kadar Drake'in bu sefer oldukça farklı mekanlara gideceği belirtilmişti. Oyunun Video Game Awards video ise çıkış tarihini de beraberinde getirdi.
   
     Oyunun VGA'da gösterilen videosu hafta içi ortaya çıkan teaser videosunun uzatılmış versiyonu olarak karşımıza çıktı. Drake'i düşmüş bir uçak önünde çölde yürürken görüyoruz. Çöldeki kavuruculuk, geçişlerdeki alev efektleri ile daha da ön plana getirilmiş.
 
     Videonun sonundaki kısa ama farklı mekanlara yer verilen kısımda ise Drake'i bir su baskınından kaçarken ve farklı mekanlarda görüyoruz. Çöl teması ve bu sondaki kısımlar ile oyunda gene aksiyona ve görselliğe doyacağız gibi gözüküyor. Videonun başında Arabistanlı Lawrance'in sözlerine de yer verilmiş. Zaten Drake'in çöl ortasında, uçak önünde gözüken bu görünümü ile Arabistanlı Lawrance'ı anımsattığını da söylemeliyim.
 
     1 Kasım 2011'de çıkacak olan Uncharted: Drake's Deception'un VGA'daki tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce Crimson Desert İçin Yepyeni Oynanış Videosu Yayınlandı 2 Saat önce GeForce Now Hizmetine 5 Yeni Oyun Ekleniyor 18 Ağustos Star Wars Eclipse Baş Yazarı Quantic Dream'den Ayrıldı 18 Ağustos Indiana Jones and the Great Circle Gamescom'da Yer Alacak 18 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler