VCT 2024: EMEA 2. Aşama Playoff Eleme Karşılaşmaları Tamamlandı!

16.07.2024 10:25 Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games'in VALORANT Champions Tour kapsamında Berlin'de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 2. Aşama turnuvasında Playoff eleme karşılaşmaları tamamlandı! Team Vitality ve Fnatic üst tura yükselmeyi başardı.
 
     Playoff eleme karşılaşmaları Team Vitality ile Natus Vincere ve Fnatic ile Karmine Corp arasında oynandı. Karşılaşmalar sonucunda Team Vitality ve Fnatic, 2-1 rakiplerini mağlup ederek üst tura yükseldiler.
 
     Üst turda Team Heretics'in rakibi Team Vitality, temsilcimiz FUT Esports'un rakibi ise Fnatic oldu. VCT 2024: EMEA 2. Aşama üst tur yarı final karşılaşmaları bugün saat 19:00'da oynanacak.
 
     Puan durumundan dolayı VALORANT Champions 2024'e katılacak olan 3 takım belli oldu ve bu turnuva yalnızca VCT 2024 EMEA 2. Aşama şampiyonunu ve Kore'deki büyük turnuvaya katılacak 4. takımı belirleyecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Summer 2024'te Büyük Final Belli Oldu! 34 Dk önce Starfield: Shattered Space Ek Paketinin Çıkış Tarihi Açıklandı 44 Dk önce Sinematik Korku Oyunu Retrieval İçin Yeni Fragman Yayınlandı 1 Saat önce NBA 2K25 MyTEAM Moduna Gelecek Büyük Güncellemeler Açıklandı 2 Saat önce Gamescom 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 22 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler