Xbox 360 Çevrimiçi Mağazası Kapatılıyor: Bir Devrin Sonu

12.07.2024 20:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft tarafından piyasaya sürülen Xbox 360 konsolları için mevcut olan çevrimiçi mağaza açıklanan detaylara göre resmi olarak kapanıyor. Mağazanın kapatılma haberi ilk olarak geçtiğimiz yıl duyuruldu ve şu anda 29 Temmuz'da hizmetine son vereceğini doğrulayabiliyoruz.
 
İkinci nesil Xbox 360 konsolu için mağaza sistemi kapanıyor
 
 
 
Xbox 360 konsolu için mevcut olan mağazanın kapatılması ile beraber tüm oyunlar, ek paketler ve oyunlarla ilgili tüm bilgiler artık herhangi bir şekilde erişime açık olmayacak. Bunun dışında herhangi bir oyunu veya ek paketi indiremeyeceksiniz. Ancak Xbox One veya Series X/S konsolunuzda herhangi bir eski oyun varsa, buradaki oyunlarınıza ve içeriklerinize herhangi bir şey olmayacak.
 
Microsoft tarafından piyasaya sürülen ikinci nesil konsol Xbox 360’ın sadece mağazası değil aynı zamanda Marketplace (marketplace.xbox.com) kısmı da kapanıyor. Daha önce satın aldığınız oyunlara ve diğer içeriklere nasıl erişebileceğiniz konusunda bilgi sahibi olmak için buraya tıklayabilirsiniz.
 
Öte yandan Microsoft tarafından sunulan Game Pass hizmetine bildiğiniz üzere dünya çapında zam geldi. Game Pass Ultimate seçeneği 17 dolardan 20 dolara, Game Pass Core ise 60 dolardan 75 dolara yükseldi. Game Pass Core planı ayrıca PC oyunlarına erişimi de içeriyor ve bir EA Play üyeliğiyle birlikte geliyor. Türkiye fiyatları için buraya tıklayabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Summer 2024 Swiss Etabı Eşleşmeleri Belli Oldu! 04 Ağustos Little Nightmares Geliştiricisinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 04 Ağustos BLAST Premier: Fall Groups 2024 CS2 Turnuvası Tamamlandı! 04 Ağustos VALORANT Champions 2024'te Açılış Karşılaşmaları Tamamlandı! 04 Ağustos Gothic Remake İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 04 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler