Xbox Yeni Mobil Mağazasının Testlerine Başladı

05.08.2024 14:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft'un oyun bölümü Xbox'ın bir süredir üzerinde çalıştıkları mobil mağaza için test aşamasına geçtiği bildirildi. Xbox Başkanı Sarah Bond bu yılın başlarında şirketin Temmuz ayında bir mobil oyun mağazası açacağını belirtti. Ancak geldiğimiz noktada Ağustos ayı içerisinde bulunuyor ve mağazanın herhangi bir şekilde açılmadığını aktarabiliyoruz.
 
Xbox mobil platformlara yönelik çalışmalarını sürdürüyor
 
 
 
Xbox İletişim Başkanı Kari Perez, The Verge'e yaptığı açıklamada şu anda geliştirme aşamasında bulunan mobil mağazası için testlere başladıklarını ve gelecekte daha fazla bilginin paylaşılacağını aktardı. Perez "Tarayıcı tabanlı mobil mağazamız için testler başladı. Çalışmalarımız şu anda iyi bir şekilde ilerliyor ve herhangi bir sorun bulunmuyor" dedi.
 
Diğer taraftan kullanıcılar, Xbox'ın web sayfaları arasında mobil mağaza için çeşitli ipuçları buldu ve burada mağazanın yakın zamanda geleceği bildiriliyor. Genel olarak toparlayacak olursak, mobil mağazanın şu anda test aşamasına geçtiğini ve yakın zamanda yeni detayların bizlere sunulacağını aktarabiliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Days Gone Yönetmeni Karakterin Astro Bot'a Eklenmesinden Rahatsız 4 Saat önce Rockstar Games'ten GTA 6 İçin Heaven 17 Şarkı Grubuna Komik Teklif 5 Saat önce Astro Bot İçin Yeni Ücretsiz DLC Yolda: İşte Detaylar 7 Saat önce Expeditions: A MudRunner Game'in 1. Sezonu Neler Sunuyor? 8 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler