Yeni Güncellemeyle Just Cause 3'ün Yükleme Ekranı Süresine El Atıldı

16.12.2015 20:55 Ömür Gencer


       Just Cause 3, çıkışını yaptığında bazı teknik sorunları içerse de hem oyun için hem de ekran kartı sürücüleri için yayınlanan güncellemeler bu hataları belli bir oranda ortadan kaldırdı. Geliştirici ekip, Just Cause 3 için yeni bir güncelleme yayınlayarak oyunu daha stabil hale getirdi.
 
      Bu yayınlanan güncelleme öncelikle oyun hakkında gelen en büyük şikayetlerden olan yükleme ekranı sürelerini kısaltıyor. Yükleme ekranı bekleme süresini kısaltmanın yanında güncelleme genel olarak oyunu daha stabil bir hale getiriyor ve online challengelarda görünen araçların birden yok olma hatasını düzeltiyor.
 
      Güncellemenin yanında Avalanche oyuncuların oyun hakkında istediği bazı noktalara açıklık getirdi. Öncelikle ekip geçilemeyen ara sahnelerden şikayet eden oyuncular için "Aslında ara sahneleri geçebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey kontrolcünüzde B tuşuna basılı tutmak veya ana menüden "skip" seçeneğini seçmek." yorumunu yaptı.
 
     Ayrıca oyuna hızlı koşma özelliğinin eklenmesini isteyen oyuncular için de geliştirici ekip "Bu gözden kaçan bir şey değil tamamen kasıtlı yapılmış bir şey. Tasarımcılarımızın amacı, Rico'nun kancasını kullanıp Medici'yi yayan halde gezebileceğinizden çok daha hızlı bir şekilde gezmeniz. Aynı zamanda kanca size dikey olarak gezebilme özelliği tanıyor." dedi. Son olarak eğilmenin eklenmesini isteyen oyuncular için de Avalanche şu sözleri söyledi: "Rico saklanmaz. Rico'yu göklere çıkarmak, siper alma mekaniğinin Avalanche yorumu. Karakterimizi, göklerde olmak, konteynerin arkasına saklanmaktan çok daha ölümcül kılıyor."
 
       Just Cause 3'ün 1.02 güncellemesi hakkında detayları buradan görebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 03 Ekim Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 03 Ekim Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 03 Ekim Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 03 Ekim Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 03 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler