Yerli Stüdyodan MGS Benzeri Black State Adlı Oyun Duyuruldu

11.07.2024 14:12 Mehmet Tandoğan

 
 
İstanbul merkezli oyun geliştiricisi Motion Blur Studio, Steam ve Epic Games Store üzerinden PC'ye gelecek yepyeni bir oyunu duyurdu. Black State adıyla karşımıza çıkan oyun tamamen tek oyunculu ve hikaye odaklı bir yapıya sahip olacak. Aynı zamanda gizlilik unsurlarını içerecek.
 

Black State büyük bütçeyle hazırlanıyor

 
 
 
Metal Gear Solid serisine benzerliği ile ön plana çıkmaya hazırlanan üçüncü şahıs kamera bakış açısına sahip aksiyon-macera oyunu Black State, dikkat çekici bir görselliğe sahip olacak. Heyecan verici oyun için Motion Blur Studio CEO'su Kadir Demirden bir basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
 
“Bu tanıtım fragmanı, buzdağının sadece görünen bir kısmı. Oyuncular bu projede oyuna dalıp tüm derinlikleriyle keşfedecek ve o yoğun aksiyonu hissedecek.”
 
Black State oyununda "Architects" olarak bilinen gizli bir grup bilim insanı, bizi zorlu bir göreve çağırıyor. Buradaki temel görevimiz tutsakları kurtarmak ve her kapının ardındaki gizemli ve tehlikeli unsurları çözmek. Hikayenin kendine yavaş yavaş açtığı bu yapım için ilk duyuru fragmanı yayınlanmış durumda. Fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Strateji ve Mizahın Savaşı: Worms Video Oyun Serisi 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Ağustos Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Flintlock: The Siege of Dawn İki Haftada Yarım Milyon Oyuncuya Ulaştı 2 Saat önce Resident Evil Serisi Dünya Çapında 160 Milyon Adet Satışa Ulaştı 2 Saat önce Green Hell'in Playstation 5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler