Age of Empires Online Kapalı Beta'ya Geçiyor

16.10.2010 20:45 Levent Polater

 
 
    Age of Empires severlerin haberlerini yakından takip ettiği Age of Empires Online için güzel bir haberimiz var, oyunun şu anda hem PC hem de XBox Live versiyonları kapalı betaya geçti.
 
    Kapalı betayı denemek için buraya tıklayarak kaydınızı yapmalısınız. Kaydınızı tamamlamak için Windows Live veya Xbox Live Gamertag'ınız olması gerektiği gibi Gümüş veya Gold üyeliğe sahip olmanız gerekiyor.

    Strateji severlerin merakla beklediği Age of Empires Online extra ücret istemeyecek ve multiplayer co-op seçeneğine sahip olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Age of Empires Online Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 16 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 4 Saat önce Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 5 Saat önce Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 6 Saat önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 6 Saat önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler