Alan Wake 2 Geliştirme Maliyetini Neredeyse Çıkardı

11.08.2024 21:36 Mehmet Tandoğan

 
 
Remedy Entertainment tarafından biz oyun severlere sunulan gerilim, korku ve nişancı oyun serisinin en yeni oyunu Alan Wake 2 için yine detaylar ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen ve genel anlamda eleştirilerin olumlu olduğu yapım ticari olarak tam bir başarıya ulaşamadı. Şimdi ise oyun için harcanan maliyetin neredeyse karşılandığı vurgulanıyor.
 
Alan Wake 2 için ikinci genişleme paketi yolda
 
 
 
Remedy'nin şimdiye kadarki en hızlı satan oyunu olarak karşımıza çıkan Alan Wake 2, şu ana kadar bildiğimiz kadarıyla 1.3 milyondan fazla adet sattı. Bu başarılara rağmen henüz geliştirme ve pazarlama maliyetini tam olarak karşılayamadı. Geliştirici ekip tarafından yayınlanan üç aylık kazanç raporunda Alan Wake 2'nin ilk genişleme paketi Night Springs'ten bahsedildi ve burada maliyetlerin neredeyse çoğunun geri kazanıldığı belirtildi.
 
Öte yandan Remedy ve Epic Games, Alan Wake 2'nin fiziksel Deluxe sürümünün Ekim ayında, koleksiyon sürümünün ise Aralık ayında çıkacağını duyurdu. Bunun yanı sıra oyun için Ekim ayında yepyeni bir genişleme paketi geliyor. The Lake House adındaki DLC hayranların beğenisine sunulmaya hazırlanıyor.
 
Sevilen oyun Alan Wake 2 şu anda PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC platformlarında mevcut durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kızılderililerden İlham Alan As the Leaves Fall Duyuruldu 1 Saat önce Hikaye Odaklı Fotoğrafçılık Oyunu FOMOGRAPHY Duyuruldu 2 Saat önce PlayStation 5 Pro Etkinliği Ne Zaman? Nereden İzlenir? 3 Saat önce Ubisoft, XDefiant Oyuncularına 9 Dolarlık Ücretsiz Bonus Dağıtıyor 3 Saat önce Ubisoft İçin Kötü Gidişat Sürüyor: Hisseler Düşmeye Devam Ediyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler