All Points Bulletin 2 Temmuz'da Piyasaya Çıkacak

30.04.2010 10:50 Alkan Adakaner


 
     RealTime Worlds'un uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve tonla para harcadığı MMO oyunu All Points Bulletin'in (APB) çıkış tarihi sonunda ortaya çıktı.
 
     Oyunun resmi sitesindeki sıkça sorulan sorular bölümünde APB'nin Amerika'da 29 Haziran'da Avrupa'da ise 2 Temmuz'da piyasaya çıkacağı açıklandı.
 
    Ayrıca yine aynı kısımda APB'nin aylık ödemeli olacağı yazıldı. Daha önceden "şuan için belli değil fakat aylık ödemeli olmayacak" yazan APB'nin sıkça sorular kısmında artık oyunun 49.99$'dan satılacağı ve aylık ödeme olarak her ay 9.99$ ödememiz gerekeceği yazıyor. Ayrıca 90 ve 180 günlük satın alımlarda indirim yapılacağı da yazılmış.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
All Points Bulletin: Reloaded Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Real Time Worlds Dağıtıcısı: Reloaded Games Tür: MMO Çıkış Tarihi: 2 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 7 Dk önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 1 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler