"Battlefield: Hardline, Battlefield 4'ün Gelişimine Engel Olmayacak"

29.05.2014 13:49 Ömür Gencer


     Geçtiğimiz günlerde yapılan Battlefield: Hardline duyurusu oldukça ses getirdi. Yapılan duyuru için bazı oyuncular heyecanlıyken bazı oyuncular da Battlefield 4'ün sorunları bitmemişken yeni oyunun geliştirilmesinin ne kadar doğru olduğu konusunda şüpheliler.
 
     DICE'ın başkanı Karl Magnus Troedsson, Battle Blog üzerinden oyuncuların hiç endişelenmemesi gerektiğini bildirdi. Magnus, Hardline'ın duyurulması geliştirici ekibin Battlefield 4 ile işinin bittiğini göstermediğini ekibin en iyi Battlefield 4 deneyimini sunmak için hala uğraştıklarını belirtti.
 
     Magnus, Battlefield 4'deki netcode'u geliştirecek Netcode güncellemesinin geliştirilmekte olduğunu, yeni özelliklerin test edildiği test topluluğunun büyüyeceğini ve sunucu kiralama gibi özelliklerin yakın dönemde oyuna ekleneceğini bildiriyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 1 Saat önce Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 2 Saat önce Until Dawn Remake'ten 3 Saatlik Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 3 Saat önce GİST 2024 Fuarı Yerli Yapım Standında Neler Var? 4 Saat önce Krafton Yeni Oyunlarını G-Star 2024 Oyun Fuarında Duyuracak! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler