Beyond Two Souls'un Tamamı iPhone'da Oynanabilir

28.09.2013 10:00 Alkan Adakaner


     Beyond Two Souls'un akıllı telefon etkileşimi olabilecek en yüksek noktada olacak gibi görünüyor. Quantic Dream'den David Cage'in açıklamasına göre oyunun tamamını iPhone'unuz üzerinden oynayabileceksiniz. David Cage bu durumu "herkes elinde Dualshock 3 ile doğmuyor" diye savunuyor.
 
    "Oyun Wi-Fi yoluyla konsol ve iPhone arasında bağlantı kuruyor ve bu noktadan itibaren oyunun tamamını, tabi tek kişilik olarak iPhone üzerinden oynamanız mümkün. Sadece tek parmağınızı kullanabilirsiniz. Oyun çok basitleştirilmiş bir arayüze sahip ve bu durum oyunu çok pasif ve basit yapıyor"
 
     Açıkçası sinematik yapıya sahip bu oyunu iPhone'un küçücük ekranı yerine büyük bir TV'de oynamak çok daha hoş olur, ama böyle bir seçeneğin sunulması da güzel.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond: Two Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 2 Saat önce Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 3 Saat önce Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 4 Saat önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 4 Saat önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler