"Bioshock 2 Başarılı Değildi"

28.06.2010 19:56 Levent Polater

 

bioshock2

 

    Take-Two CEO'su Ben Feder'den Bioshock 2 ile ilgili acı bir itiraf geldi. İlk oyunu oldukça başarılı bulunan oyunun devamı niteliği taşıyan Bioshock 2'nin yeterince iyi olmadığını belirten Feder şöyle konuştu:
 
    “Oldukça başarılıydı, ancak yeterince değildi." diyen Feder'in E3'de VentureBeat'e yaptığı söyleşide oyunun yeterince iyi olmadını söylerken iyi para kazandırdığını da itiraf etti.
 
    “Bioshock 2 şirket için oldukça karlı bir çalışmaydı ve büyük bir başarıydı. Bu seri gayet canlı ve tüketiciler üzerinde harika bir etki bırakıyor" şeklinde konuştu. 
 
    9 Şubat'ta Xbox 360, PS3 ve PC için çıkan BioShock 2 çıkış ayında Amerika'da sadece X 360 platformunda 562,900 adet satmıştı. PC ve PS3 versiyonları ise aynı başarıyı gösterememişti.
 
   
 Röportaj, Venturebeat'den

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bioshock 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Marin Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler