Blacklight: Tango Down PS3 İçin Çıktı

26.10.2010 20:43 Alkan Adakaner


 
   Geçen yaz Xbox Live Arcade ve Games for Windows Live servislerinde satışa çıkan Blacklight: Tango Down şimdi de Playstation Network'teki yerini aldı.
 
     7 oyun modu, 4 co-op görevi ve Playstation 3'e özel olan Crossover haritasının yanı sıra oyun tamamen güncellenmiş olarak PS3 sahiplerinin karşına çıkacak. Yani oyunda herhangi bir teknik hatayla karşılaşma şansımız çok az.
 
    Yeni haritanın yanı sıra oyunun PS3 sürümünde "Join in Progress" adlı özellik bulunacak. Bu özellik sayesinde herhangi bir ara vermeden arkadaşlarınızla takım halinde maçlara girebileceksiniz.
 
      15 dolara satılan FPS oyunu multiplayer özellikleri ile dikkat çekiyor ve oyuna gösterilen ilgi oldukça fazla.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Blacklight: Tango Down Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Zombie Dağıtıcısı: Ignition Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon Platform Oyunu Trinity Fusion, 1 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 1 Saat önce Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered 14 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Macera Oyunu Mika and the Witch's Mountain, PC ve Konsollar için Geliyor 1 Saat önce Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 4. Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler