Bloodborne'un Senaryo Detayları ve Oyun içi Görseller

11.06.2014 11:09 Alkan Adakaner

 
      Demon's Souls ve Dark Souls oyunlarının geliştiricisi From Software'in yeni macerası Bloodborne'un hikayesine yönelik detaylar paylaşıldı. Bloodborne, Souls serisinin önceki oyunlarında gördüğümüz dinamikleri önemli yeniliklerle birlikte Viktoria Dönemi etkili bir dünyaya aktarıyor.

      Tharnarm adlı mucizevi tedavi yöntemleriyle bilinen bir şehirde geçen oyunda şehir bir hastalık nedeniyle dehşet dolu bir yere dönüşmüştür. Bu hastalık insanları ve hayvanları birer kana susamış canavara dönüştürüyor. Ana karakterimizin bu şehre tedavi aramak için gelen gezginlerden biri olduğu söyleniyor. Siz de gotik mimariye sahip bu şehrin sokaklarında hastalıkla boğuşan canlılar, canavarlar ve çeşitli çetelerle savaşacaksınız.
 
    Anlaşılan Bloodborne'un konusu Demon's Souls ve Dark Souls oyunlarının aksine daha net bir şekilde anlatılacak. Demon's Souls'un ruhani devam oyunu olarak tanımlanan Bloodborne, Souls serisinin hayranlarını heyecanlandırdı.
 
 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bloodborne Platformlar: PS4 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 03 Ekim Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 03 Ekim Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 03 Ekim Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 03 Ekim Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 03 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler