Cage: Beyond'u Oynarken Oyun Olduğunu Unutun

08.06.2012 11:14 Erkut Köse


   Quantic Dream'in patronu David Cage'in yeni oyunlarını oynayacak oyunculardan ilginç bir isteği var.
 
    Yapımın tamamen duygusal ve farklı bir yapıda olmasına özen gösterdiklerini belirten Cage, oyunu bırakıp gerçek yaşama döndüğünüzde bile halen Jodie'nin nasıl hisler duyduğunu içinizde hissetmenizi sağlamak istiyor.
 
   David Cage, oyuncuların bu yapımı bir oyun gibi oynamasını istemiyor. Bunu da şu sözlerle dile getiriyor:
 
   "Sizin bunun bir oyun olduğunu ve programlandığını unuttuğunuz her an çok mutlu olacağım. Bunun oyun olduğunu unutturmak istiyorum. Herşeyi unutmanızı ve Jodie'nin yanında olmanızı istiyorum."
 
   Quantic Dream'in yine oldukça farklı bir oynanışın peşinde olduğunu söyleyebiliriz. Yapılan her açıklamada da heyecanımız bir kat daha artıyor. Oyun piyasaya çıktıktan sonra işi gücü bırakıp Jodie'nin derdine düşersek şaşırmayız artık.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond: Two Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 11 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 2 Saat önce Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 3 Saat önce Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 4 Saat önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 4 Saat önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler