Castlevania: Lords of Shadow İçeriği Ertelendi

Reverie dışında oyun için bir içerik daha çıkacak.
17.02.2011 12:49 Ersin Kılıç


     Normalde oyun ertelenmelerine oldukça alıştık diyebiliriz. Hatta oyun ertelenmez ise şaşırdığımız dönemler geldi. Buna rağmen indirilebilir içeriklerin ertelenmesi ise ender olarak rastlasakta daha yabancı olduğumuz bir konu.
 
     Geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından biri olan Castlevania: Lords of Shadow'un ilk indirilebilir içeriği Reverie, şimdiye dek çoktan çıkması gerekiyordu. Normalde Şubat'ın ilk haftasında çıkması gereken indirilebilir içerik yapılan açıklama ile ertelenmiş ve bu ay içerisinde çıkacağı belirtilmişti. Anlaşılan yapım ekibinin planları yolunda gitmemiş olacak ki oyunun bu içeriği bir kez daha ertelendi.
 
     Yapım ekibi oynanabilir karakter olan Laura'nın Gabriel ile katılacağı bu maceranın Mart ayında çıkacağını açıklamış. Ertelenmeler için üzgün fakat ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını da sözlerine eklemişler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Mercurysteam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 1 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 3 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 3 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 4 Saat önce GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler