Castlevania: Lords of Shadow'un İblis Tasarımları

Buzların arasından çıkan bu devi hatırlıyorsunuz öyle değil mi?
12.01.2011 09:37 Alkan Adakaner


    Lords of Shadow, Castlevania serisinin popülerliğini arttırdı. 3D'de bir türlü başarılı olamayan Castlevania, sonunda bu nesilde şeytanın bacağını kırdı.
 
    İspanyol firma Mercury Steam tarafından geliştirilen oyunun yeni indirilebilir içerikleri yolda. Diğer yandan bir devam oyununun da geleceği söyleniyor. Biz ise şimdilik Lords of Shadow ile ilgili ayrıntılara bakıyoruz.
 
   Bu ayrıntılardan birisi de Mercury Steam'de sanatçı olarak çalışan Diego Gisbert Llorens'in çalışmaları. Oyundaki iblis tasarımlarını da yapan Llorens'in bazı çalışmalarını aşağıda görebilirsiniz. Diğer yandan onun resmi sitesini de buradan ziyaret etmeniz mümkün.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania: Lords of Shadow Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Mercurysteam Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GİST 2024 Fuarı Yerli Yapım Standında Neler Var? 5 Dk önce Krafton Yeni Oyunlarını G-Star 2024 Oyun Fuarında Duyuracak! 1 Saat önce Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler