Deus Ex: Breach ve VR Experience Steam'de Oynaması Ücretsiz Olarak Sunuldu

25.01.2017 03:42 Gazali Çetinkaya

 
   Square Enix ve Eidos Montreal Deus Ex için Steam'de iki adet oynaması ücretsiz içerik sundu.
 
   Bunlardan ilki Deus Ex: Mankind Divided'ın içerisinde bir mod olarak bulunan Breach. Deus Ex oyununda ilk kez bir arcade yaklaşım sunan yenilikçi bir oyun modu olan Breach'in Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
   Diğer oynaması ücretsiz olarak sunulan içerik ise Deus Ex: Mankind Divided - VR Experience oldu. Adından da anlaşılacağı üzere Oculus Rift veya Vive ile sanal gerçeklik deneyimi sunan bu içeriğe de buradan ulaşabilirsiniz.
 
   Deus Ex: Mankind Divided, 23 Ağustos tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapmıştı. Oyunun ikinci DLC'si A Criminal Past 23 Şubat tarihinde çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Mankind Divided Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 23 Ağustos 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler