Dragon Age: The Veilguard Tanıtıldı: Ne Zaman Geliyor?

09.06.2024 21:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Electronic Arts ve geliştiriciliğini BioWare ekibinin üstlendiği açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon Age: The Veilguard’ın çıkış mevsimi belli oldu. Daha önce Dragon Age: Dreadwolf olarak bilinen bu yapım açıklanan detaylara göre önümüzdeki sonbaharda PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam ve Epic Games mağazası üzerinden mevcut olacak.
 
Oyun daha önce Dragon Age: Dreadwolf olarak biliniyordu
 
 
 
Yozlaşmış tanrıların yüzyıllardır süren karanlığında yer alabileceğimiz yapımda ilgi çekici bir hikayenin olacağından bahsediliyor. Farklı karakter sınıflarının bulunduğu Dragon Age: The Veilguard içerisinde suikastçı, büyücü ve dedektif gibi uzmanlık alanları yer alıyor. Bunun dışında iblislerin, ejderhaların ve kadim tanrıların olduğu bir dünyada bunlarla mücadele etmeye hazırlanıyoruz.
 
Ortaya çıkan bilgiler sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda yapım içerisinde kararlarımızın oldukça etkili olduğundan bahsediliyor. Ekibimizle beraber deneyimimizi derinleştirebileceğimiz ve birlikte savaşabileceğimiz oyunda ilgi çekici bir hikayenin de olacağı da söyleniyor.
 
Son olarak oyun için yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Yeni oynanış tanıtım videosu için 11 Haziran Türkiye saati ile 18:00’i beklemeniz gerekiyor. Yeni oynanış videosu YouTube üzerinden yayınlanacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu 01 Temmuz Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 01 Temmuz Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 01 Temmuz Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler