Dragon Age: The Veilguard'da 140 Bin Satırlık Diyalog Bulunuyor

28.07.2024 15:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Electronic Arts tarafından biz oyun severlere sunulacak olan Dragon Age serisinin yepyeni oyunu Dragon Age: The Veilguard hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu sonbaharda piyasaya sürülmesi planlanan yapım içerisinde 140 binden fazla diyalog yer alıyor.
 
Dragon Age: The Veilguard uzun süredir geliştiriliyor
 
 
 
Dragon Age: The Veilguard bildiğiniz üzere aksiyon ve rol yapma deneyimini bizlere sunmayı hedefliyor ve karanlık atmosferiyle oyuncuları karşılıyor. Serinin en son oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan bu yapım uzun bir süredir geliştiriliyor. Serinin bir önceki oyunu Dragon Age: Inquisition'ın üzerinden 10 yıl geçmesinin ardından Veilguard için beklentiler bir hayli yüksek.
 
Heyecanlı bekleyiş sürerken GamesRadar’a konuşan yaratıcı yönetmen John Epler çeşitli açıklamalarda bulundu ve oyun hakkında şunları söyledi: “Serinin en yeni oyunu için elimizden geleni fazlasını yapmaya çalıştık ve birçok şeyden emin olmak istedik.”
 
Epler diğer taraftan oyunun seslendirme ekibinin beş yıldır üzerinde çalıştığını aktardı. Performans yönetmeni Ashley Barlow ise oyunun tam olarak 140.000'den fazla kayıtlı diyalog içeriğine sahip olduğunu belirtti. Bunların 60.000'i ana karakterimiz Rook için kayda alınırken, 15.000’i ise karakterin farklı varyantları için oluşturuldu. Geri kalan diyaloglar ise çeşitli şekillerde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Dragon Age: The Veilguard bu sonbaharda PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun aynı zamanda Steam Deck doğrulaması aldığını da belirtmekte fayda var.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 Erkenden Erişim İle 134 Bin Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı 1 Saat önce Astro Bot'un Fiziksel Sürümü Amazon Japonya'da Tükendi 2 Saat önce LCS Yaz 2024 Şampiyonu FlyQuest Oldu! 3 Saat önce 2si1: PlayStation Oyunlarına Zam Gelmeye Devam Ediyor 3 Saat önce LCK Yaz Mevsimi 2024 Finalinin Adı Belli Oldu! 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler