Dragon Quest Monsters: The Dark Prince 11 Eylül'de PC ve Mobile Geliyor

28.08.2024 12:59 Umut Tandoğan

 
 
Square Enix, Dragon Quest Monsters: The Dark Prince'in PC (Steam) ve iOS ile Android için 11 Eylül'de yayınlanacağını duyurdu. Dragon Quest Monsters: The Dark Prince ilk olarak 1 Aralık 2023'te Switch için piyasaya sürüldü.
 
PC, iOS ve Android versiyonları Switch versiyonundaki tüm indirilebilir içerikleri içerecek ancak "Çevrimiçi Savaşlar" adlı ağ modunu içermeyecek.
 
Dragon Quest serisindeki canavarlardan oluşan kendi ekibinizi oluşturun ve düşmanlarınıza karşı heyecan verici savaşlara katılın. Etrafınızdaki vahşi dünyadan canavarları işe alın ve uygun gördüğünüz şekilde yeni yaratıklar sentezlemek için birleştirin.
 
Aralarından seçim yapabileceğiniz 500'den fazla canavar ve keşfedebileceğiniz yenilenmiş bir sentez sistemiyle, en sevdiğiniz sevimli yaratıkları ve alçak süper kötüleri ve canavarca yoklama listesine yepyeni eklemeleri yaratmak için kalbinizin içeriğine göre karıştırıp eşleştirebilirsiniz.
 
Steam sürümü konsol sürümündeki indirilebilir içerik paketlerini içerir: Mole Hole, Coach Joe's Dungeon Gym ve Treasure Trunks. Maceranızı geliştirmek için benzersiz özelliklerinden en iyi şekilde yararlanın. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler