EA: "FIFA Street ile de PES'i Geçeceğiz"

FIFA serisinin kapak yüzünde artık Rooney bulunmuyor.
24.11.2011 21:14 Samet Konuksal


     Pro Evolution Soccer son yıllarda biraz gelişme gösterse de, öncesinde kendini tekrar eden yapımlar, serinin en büyük hayranlarını bile FIFA cephesine kaydırmıştı. Durum böyle olunca FIFA serisi son yıllarda her açıdan PES'i geçiyor.
 
     FIFA ile hedefini gerçekleştiren EA, yeni oyunu FIFA Street ile de bunu başarmak istiyor. Resmi Xbox dergisinin sitesine röportajda bulunan FIFA Street'in ekibinden Sid Misra'ya PES ile ilgili bir soru sorulduğunda, "Bunun aşamayacağımız bir durum olduğunu düşünmüyorum." diyerek FIFA Street ile de PES'i alt üst etmeyi hedeflediklerini belirtti.
 
     FIFA Street önümüzdeki senenin Mart ayında konsollara özel olarak çıkacak. Bakalım EA FIFA Street ile birlikte bu hedeflerini gerçekleştirebilecek mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA Street Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 13 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 9 Dk önce Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 1 Saat önce Until Dawn Remake'ten 3 Saatlik Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı 2 Saat önce GİST 2024 Fuarı Yerli Yapım Standında Neler Var? 3 Saat önce Krafton Yeni Oyunlarını G-Star 2024 Oyun Fuarında Duyuracak! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler