EA Sports, FIFA Serisinin Premier Lig Anlaşmasını Uzattı

06.08.2014 18:21 Samet Konuksal

    FIFA 15'in çıkışına yaklaştıkça oyunda yer alacak liglerle ilgili bilgilendirmeler de yapılmaya başladı. EA Sports, gün itibariyle FIFA 15'in Premier Lig'e özel anlaşmasını takipçileriyle paylaştı.
 
    Yapılan açıklamaya göre EA Sports ile Premier Lig arasındaki anlaşma 2018 - 2019 sezonuna kadar uzatıldı. Bununla birlikte FIFA serisine yeni eklentiler de duyuruldu. Belirtilenlere göre FIFA 15'te Premier Lig'de yer alan bütün takımların stadları yerini alacak. Bu durum FIFA serisinin tarihinde ilk kez yaşanıyor. 
 
    Stadyumların haricinde 200'den fazla Premier Lig oyuncusunun yeni yüz taramalarının yapıldığı belirtiliyor. Ek olarak ilk kez 2014 Dünya Kupası maçlarında gördüğümüz ve yeni sezonda Premier Lig'de de kullanılacak olan gol çizgisi teknolojisinin FIFA 15'te karşımıza çıkacağı da açıklandı.
 
    Oyun için yayınlanan yeni yüz tarama görsellerine aşağıdan bakabilirsiniz.
 




İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 15 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 25 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 4 Saat önce Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 5 Saat önce Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 5 Saat önce Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 6 Saat önce Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler