EVE Online'da Inferno Bugün Başladı

Grafiksel gelişmeden ufak bir örnek.
22.05.2012 12:24 Gökhan Yılmaz

 
     Inferno, EVE Online için gelecek olan 17. ücretsiz eklenti paketi olacak ve oyuncular yine savaşa çağırılıyor. Geliştirilen grafikler, eklenen yeni silahlar ve ek sistemlerle uzayın derinliklerinde yine başka bir yerde tecrübe edemeyeceğiniz deneyimler sunacak.
 
     Oyun için yayınlanan kısa tanıtım videosunda ateşlenen misiller ve para için çıkan savaşları görüyoruz. Tüm evreni ateşe vermek için sabırsızlanıyorsanız tanıtım videosunu izleyip hemen oyuna geçebilirsiniz. Çünkü Inferno eklentisi bugün yayınlanıyor. Yani tüm bu misil bataryalarına, iyileştirilen grafiklere, geliştirilen arayüze ve daha eklenen pek çok özelliğe hemen sahip olabiliyorsunuz.
 

[DHVIDEO=4841]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EVE Online Platformlar: PC Geliştirici: CCP Dağıtıcısı: Atari Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 12 Mart 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 30 Dk önce Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 1 Saat önce Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 2 Saat önce Chernobylite 2 İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler