"En İyi Açık Dünya Oyun Yapımcısı Olmak İstiyoruz"

25.09.2012 14:46 Erkut Köse


   Şu sıralar Just Cause 3 üzerinde çalıştığı yönündeki dedikoduların odağı olan Avalanche Studios'un patronu Chistofer Sundberg'den şirketin misyonuyla ilgili açıklamalar geldi.
 
    Açık dünya oyun türünün büyük bir rekabete sahne olduğunu söyleyen Sundberg, " En iyi açık dünya oyun geliştiricisi olmak istiyoruz. En büyük amacımız bu. Rockstar Games sadece bir yapımcı değil, adeta fenomen haline gelmiş. Bu türde oyun geliştiren diğer firmalar gibi biz de farklı şeyler sunmayı amaçlıyoruz" diyerek gözlerini sektörün tepesine diktiklerini belirtti.
 
   Ayrıca açık dünya oyun severleri kendilerine benzeten Sundberg, "Açık dünya oyuncuları bizim gibi asi kişilerdir. Eğer biz onlara oyunda sağa gitmelerini söylersek mutlaka sola gitmeye çalışırlar. Onların ne yapacağını hiçbir zaman bilemeyiz. Bu çok eğlenceli kesinlikle." sözleriyle türü sevenlerin farklı olduğunu ortaya koydu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 2 Saat önce Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 3 Saat önce Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 4 Saat önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 4 Saat önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler