Epic Games Mağazası Mobil Cihazlar İçin Yayınlandı

17.08.2024 15:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Steam platformu karşısında oyunları Türk lirasıyla satın alabildiğimiz Epic Games mağazası mobil platformlarda yayınlandı. Ortaya çıkan bilgilere göre uygulamanın Android sürümü tüm dünyada, iOS sürümü ise yalnızca AB'de piyasaya sürüldü.
 
Epic Games mobil yatırımları sürdürüyor
 
 
 
Mobil uygulama aracılığıyla ilk etapta erişebileceğimiz üç oyun eşlik edecek. Bu oyunlar arasında Fortnite, Fall Guys Mobile ve Rocket League Sideswipe yer alıyor. Ayrıca Fall Guys, PC ve konsol sürümleriyle çapraz platform oynama ve ilerleme özelliği almış durumda.
 
Epic Games mağazasında yayınlanan üç oyun aynı zamanda iOS'tan erişilebilen ve bağımsız bir mobil mağaza olan AltStore'da da kullanıcılara sunulacak. Mağaza şu anda İngiltere'de iOS'ta mevcut olmasa da Epic Games Store genel müdürü Steve Allison, önümüzdeki aylarda mağazayı tüm bölgelere genişletmeyi hedeflediklerini açıkladı.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 3 Saat önce Warhammer 40K: Space Marine 2'nin İki Milyon Sattığı Açıklandı 5 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuştu 6 Saat önce Doomsday: Last Survivors ve Metal Slug 3 Yürüyen Ölüleri Alt Etmek İçin Bir Araya Geldi 7 Saat önce PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler