Everquest Next'in PS4 Sürümü Geliyor

18.11.2013 19:37 Alkan Adakaner


    Sony Online Entertainment'in MMO-RPG oyunu Everquest Next şu an sadece PC için duyuruldu. Buna karşın geliştiriciler Playstation 4 sürümünün de çıkacağına yönelik açıklamalar yapıyorlar. Sony Online Entertainment patronu John Smedley'nin açıklaması şu şekilde:

    "Şu an PS4 sürümünü duyurmadık, teknik olarak oyunu PS4 üzerinde denedik; ama açık konuşmak gerekirse biz zaten Sony'e ait bir firmayız; yani tahmin edebileceğiniz gibi, bu konuda umutluyum. Oyunu PS4'te görmek için sabırsızlanıyorum."

    Sony Online Entertainment'in DC Universe Online ve Planetside 2 gibi oyunları Playstation 4 ekranlarına getirmesinin ardından Everquest Next'in gelmemesi gerçekten de sürpriz olurdu. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EverQuest Next Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Daybreak Game Company Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 3 Saat önce Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 4 Saat önce Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 4 Saat önce Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler