Fallout 4 İçin Karakter Animasyonlarını Geliştiren Yeni Mod Yayınlandı

11.08.2024 17:51 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda tarafından biz oyun severlere sunulan kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalmaya çalıştığımız Fallout 4 için yeni modlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yepyeni bir paket, oyundaki karakterimizin hareket animasyonlarını bir hayli geliştiriyor ve bu da oyunculara oldukça güzel bir deneyim sunuyor.
 
Fallout 4'te artık karakterimiz kayabiliyor
 
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak mod geliştiricisi 'bp42s' tarafından bizlere sunulan yeni paket, geliştirilmiş hareket adıyla bizlere sunuluyor. Bu sayede karakterimizle hızlı bir şekilde koşabiliyor, kayabiliyor, sağa sola doğru hamleler yapabiliyor ve çok daha fazla hareket kabiliyetine sahip olabiliyoruz.
 
Paket dahilinde karakterimizi kaydırmak için tam hızla koşarken çömelme tuşuna basmanız gerekiyor. Bu kabiliyet, Call of Duty, Titanfall 2 ve Apex Legends gibi oyunlarda doğrudan karşımıza çıkıyor ve aynı mantıkla çalışıyor. Ayrıca yüksek bir yerden düştüğünüzde karakteriniz hem birinci şahıs hem de üçüncü şahısta kısa süreliğine tökezliyor.
 
Mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilir ve kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hikaye Odaklı Fotoğrafçılık Oyunu FOMOGRAPHY Duyuruldu 1 Saat önce PlayStation 5 Pro Etkinliği Ne Zaman? Nereden İzlenir? 2 Saat önce Ubisoft, XDefiant Oyuncularına 9 Dolarlık Ücretsiz Bonus Dağıtıyor 2 Saat önce Ubisoft İçin Kötü Gidişat Sürüyor: Hisseler Düşmeye Devam Ediyor 3 Saat önce Roblox'ta Artık Oyunlar Gerçek Parayla Satılabilecek 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler