Final Fantasy VII Remake için Fanlar Kolunu Sıvadı

En azından güzel bir nostalji olacaktır.
05.12.2011 13:26 Ersin Kılıç


     Herşey Square Enix'in PS3 tanıtımlarında gösterdiği demo ile başlamıştı. PS3'ün gücünü göstermek için hazırlanan Final Fantasy VII demosu sonrası sık sık gündeme gelen Remake haberlerinin ardı arkası kesilmedi. Tabi buna oyunun hayranlarının büyük beklentisi de neden oldu diyebiliriz.
 
     Nitekim Square Enix'te dönem dönem yayınladığı haberler ile her ne kadar oyunu duyurmasa da Final Fantasy VII Remake'e olan ilgiyi soğutmadı. Hatta Square Enix yetkililerinden bu remake için uzun bir süre gerektiğini ve ilk oyundan 4-5 kat daha büyük bir yapım olabileceğini bile duymuştuk. Square Enix'in harekete geçmemesi ise oyunun fanlarının kollarını sıvamasına sebep olmuş.
 
     Oyunun hayranları Final Fantasy VII Remake isimli projeyi hayata geçirdi. Hatta oyunun sitesinde oyuna ait bir demo bile yayınladı. Unreal Engine grafik motoru ile hazırlanan bu demo, oyunun ilk kısımlarına ait. FPS kamera açısına sahip olması da oyuna ayrı bir görsellik katmış. Oyunun sitesine buradan, yayınlanan videosuna ise aşağıdan göz atabilirsiniz.

[DHVIDEO=3661]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy X/X-2 HD Remaster Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Virtuos Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 21 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 3 Saat önce Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 3 Saat önce Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 4 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler