Final Fantasy XII: Remake Söylentileri Kesin Bir Dille Yalanlandı

04.08.2015 02:21 Ömür Gencer


       Geçtiğimiz gün sizlere Final Fantasy XII Remake'in duyurulduğunu aktarmıştık. Final Fantasy serisinden müziklerin çalındığı Distant World konserinde yapılan bu duyuru serinin hayranlarını heyecanlandırmıştı. Ne yazık ki bizzat duyuruyu yapan Arnie Roth, tüm bunların yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu Facebook üzerinden yayınladığı açıklamada dile getirdi.
 
       Roth, açıklamasında şu cümlelere yer verdi:
"Oyunun hayranları tarafından gelen yorumların üzerine cumartesi günü Pittsburgh'taki Final Fantasy'den Müzikler: Distant Worlds konserinde yapılan açıklamayı düzeltmek istiyorum.  Hitoshi Sakimoto ile olan konuşmaların ardından Final Fantasy XII'den müziklerin çalınacağı yeni konser aranjmanının kastedildiği "remake" kelimesi sahnede yapılan duyurular sırasında ne yazık ki yanlışlıkla kullanıldı. Neden olduğumuz tüm karışıklıklar için canıgönülden özür diliyoruz."
 
       Böylelikle serinin güzel oyunlarından birini tekrar görmek isteyen oyuncuları umutlandıran duyurunun sadece bir yanlış anlaşılma olduğu kesinleşmiş oluyor. Yine de önümüzdeki yıllarda Square Enix Final Fantasy XII'yi remake olarak oyuncuların karşısına sunabilir. Bu konudaki yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy VII: Remake Platformlar: PS4 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 Ön Yüklemeye Açıldı 4 Saat önce Delta Force'un PC Betası İçin Tarih Verildi 4 Saat önce Aksiyon RPG'si Dawnwalker, PS5, Xbox Series ve PC için Yayınlanacak 5 Saat önce Pirates Outlaws 2: Heritage PC ve Mobil için Duyuruldu 5 Saat önce Aksiyon RPG EDENS ZERO, 2025'te PS5, Xbox Series ve PC için Piyasaya Sürülecek 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler