Grand Theft Auto Online için GTA+ Adlı Aylık Abonelik Hizmeti Duyuruldu

26.03.2022 12:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games, Grand Theft Auto Online'ın PlayStation 5 ve Xbox Series sürümlerine özel yeni abonelik hizmeti olan GTA+'yı aylık 5,99 ABD dolarlık bir fiyatla duyurdu.
 
GTA+, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'de Grand Theft Auto Online'a özel olarak 29 Mart'ta hizmete girecek. Yeni nesil konsollarda hem yeni hem de uzun süredir devam eden oyuncular için bir dizi avantaj sağlayacak. Oyuncular aylık olarak bu hizmete abone olabilecek.
 
GTA+ üyesi olarak Maze Bank hesabınıza aylık 500.000 GTA parası kazanabileceksiniz. Bunun yanı sıra Los Santos ve çevresinde kaçırmış olabileceğiniz oyun güncellemelerine, özel araç yükseltmelerine ve daha fazlasına erişim sağlayabileceksiniz. Ayrıca her ay GTA$ ve RP bonusları elde edebileceksiniz.
 
GTA+ üyeleri ilk ayında (29 Mart - 27 Nisan) şunlara sahip olacak:
 
- 500.000 GTA$ Maze Bank Hesabınıza gönderilir.
- La Mesa'da bulunan Auto Shop, Los Santos Tuners'dan çeşitli oyun güncellemeleri sunar. Mevcut Auto Shop sahipleri, hiçbir ek ücret ödemeden La Mesa'ya yerleşebilir.
- Yat sahipleri, herhangi bir ek ücret ödemeden Aquarius Super Yacht'a yükseltme yapabilir.
- Otomobil Mağazası için ücretsiz boya seçenekleri.
- Hao'nun Hao’s Special Works Yarış Serinde 3X GTA$ ve RP.
- Ve daha fazlası..
 
Diğer tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto Online Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Games Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 1 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler