Guild Wars 2'nin Beta Tarihi Sonunda Açıklandı

Dün, oyunun son sınıfı olan Mesmer tanıtılmıştı.
15.12.2011 16:57 Samet Konuksal


     Tüm sene boyunca merakla beklenen Guild Wars 2'nin betasının da, çıkışının da 2012'ye sarkacağını düşünüyorduk. Bu konu hakkında zaten yeterince geciken ArenaNet, hayranlarını sevindiren bir haberle karşımıza çıktı.
 
     Yayınlanan duyuruya göre Guild Wars 2'nin kapalı betası 16 Aralık'da yani yarın kapılarını açacak. Reddit'de hayranların sorularını cevaplayan sistem tasarımcısı Jon Peters, "Beta yarın başlayacak fakat ilk başta çok az kullanıcı alacağız. Ayrıca bu kullanıcıları titizlikle seçeceğiz. İlk süreçte oyun içerisinden medya içeriklerini paylaşmak yasak olacak." şeklinde bir açıklamada bulundu.
 
     Bir çok MMO otoritesi Guild Wars 2'nin bu piyasada iyi işler başaracağını düşünüyor. Guild Wars 2'nin rakipleri her ne kadar güçlü olsa da, kendisi de pek yabana atılacak gibi değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2 Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 27 Dk önce Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 1 Saat önce Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 2 Saat önce Chernobylite 2 İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler