Guybrush Threepwood, Jedi Oldu!

29.09.2010 13:20 Ersin Kılıç


 
     Guybrush Threepwood, heralde kelimelerin kifayetsiz kalacağı ender karakterlerden birisidir. Korsan olma isteği, saflığı fakat cesareti ile biraz da şansın yardımıyla her işin altından kalkmayı başaran kahramanımızın en büyük becerisi ise tabi ki su altında on dakikadan fazla kalabilme yeteneğidir. Peki Guybrush, Jedi olmaya kalkışırsa nasıl bir görüntü karşımıza çıkar?
 
     Star Wars hayranlarının merakla beklediği Force Unleashed 2'nin Facebook sayfasında bugün sevindirici bir haber yayınlandı. Lucasarts hem Star Wars hem de Monkey Island hayranlarını şaşırtan ve sevindiren bir detayı duyurdu. Star Wars Force Unleashed 2'de Guybrush Threepwood'u yönlendirebileceğiz.
 
     Starkiller'ın bu yeni macerasında Guybrush oynanabilir olarak yer alacak. Saç tasarımı, kostümleri ve elinde iki ışın kılıcı ile Guybrush'ın oyuna farklı bir renk katacağı gerçek. Oyunun Guybrush'lı ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
     "I Am Guybrush Threepwood, Mighty... Jedi Apprentice?!"
 
 Kaynak
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars : Force Unleashed 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Lucasarts Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong'dan 7 Dakikalık Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 01 Temmuz Darkest Dungeon II Xbox Konsollarına Geliyor: Türkiye Fiyatı Belli Oldu 01 Temmuz Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 01 Temmuz Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 01 Temmuz Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 01 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler